02 Apr

Babblarna

Musikalen om Babblarna har blivit en stor succé och fått lysande recensioner. Under hösten beger sig babblarna ut på stor Sverigeturné. Äntligen har barnens favoriter blivit en föreställning! En svängig, interaktiv och rolig musikal med barnens stora favoriter Babblarna. Ni får träffa robotflickan Klonk som med publikens hjälp trollar fram alla Babblarna ur deras hus. Vi klappar fram Diddi, sjunger fram Doddo, viskar i brevlådan efter Bibbi och stampar fram Dadda. Barnen i publiken får dansa med till ”Stompalång Tut Pling Sång”, ”Första låten”, ”Bergochdalbanebit” och många många fler.

Information om arrangemanget:

Medverkande: 3 personer
Ålder: 2-5 år
Längd: ca 33 minuter
OBS! Viktig info – Alla som befinner sig i lokalen behöver biljett, det går alltså inte att ha barn i knät utan biljett. Brandmyndigheten har regler om hur många som får vistas i lokalerna, i mån av plats kommer vi tillåta att ha barn under 1 år i knät men för att vara säker på plats rekommenderar vi alla att ha en biljett.
Det kan vara svårt att få plats med barnvagnar i foajén så därför rekommenderar vi att lämna vagnen hemma eller i bilen.

Mer info:
http://www.mtlive.se/

Datum: 2018-04-02

Tid: 14:00

Plats: Örnsköldsvik, Folkan Teater